Virtuaalinen käyttöönotto -webinaari (LOPPUUNMYYTY)

Ti 4.5.2021 (This webinar will be held in Finnish.)

Monelle valmistavan teollisuuden yritykselle kyky tuoda tuotteet ja innovaatiot markkinoille niin nopeasti kuin mahdollista on keskeinen kilpailutekijä.

Monet tuotteet ovat muuttuneet entistä teknisemmiksi ja niiden laatuvaatimukset ovat kasvaneet samaan aikaan, kun ympäristövaikutusten merkitys on entistä suurempi. Resurssien tehokas hyödyntäminen on monelle entistä tärkeämpää. Tuotannon tulee olla sekä tehokasta että joustavaa.

Virtuaalisen käyttöönoton avulla avulla pystytään testaamaan kokoonpano digitaalissa ympäristössä ja siten merkittävästi tehostamaan tuottavuutta, vähentämään tuotantoon liittyviä riskejä ja huomioimaan vaikutus ympäristön kuormittamiseen.

Käytännön näkökulmasta virtuaalisen käyttöönoton toimintamallin mahdollistama tuottavuus tarkoittaa esimerkiksi matkapäivien vähenemistä ja pystytään hajauttamaan työkuormaa hallitusti. Pystytään siirtymään prototyyppipohjaisesta tuotekehityksestä mallipohjaiseen kehittämiseen ja hyödyntämään digitaalisen kaksosen mukanaan tuomiin hyötyihin, kuten läpinäkyvyyteen ja jäljitettävyyteen.

Automaation ja mekaniikan asiantuntija Caplan Oy, Siemens Osakeyhtiö ja IDEAL GRP järjestävät webinaarin, jonka avulla tutustumme virtuaalisen käyttöönoton mahdollisuuksiin valmistavassa teollisuudessa käytännön toteutusten näkökulmata.

Tervetuloa kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia virtuaalinen käyttöönotto tuo mukanaan!

***

Päivämäärä: Ti 4.5.2021

Kesto: 30-45min

Aika: Klo 14:00

Kieli: Suomi

Ilmoittautuminen on päättynyt. Webinaari on loppuunmyyty. Lisää tietoa aiheesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ohjelma:

  • Virtuaalisen käyttöönoton perusteet, Miikka Lintusaari, IDEAL GRP
  • Käytännön esimerkkejä virtuaalisesta käyttöönotosta, Jukka Uotila, Siemens Osakeyhtiö
  • Virtuaalinen käyttöönotto palveluna, Harri Sepponen & Tommi Kaataja, Caplan Oy

***

Lisätietoja aiheesta

-          Caplan Oy: www.caplan.fi

-          Siemens Osakeyhtiö: Kilpailuetua simuloinnilla

-          Mechatronics Concept Designer – get to market faster by reducing machine development time with MCD

***

Arvonta

Osallistuneiden kesken järjestämme arvonnan, jossa on palkintona SpaceMouse Compact -hiiri! 

Arvonnan säännöt:

  • Arvonnassa on vain yksi palkinto.
  • Palkinto on SpaceMouse Compact. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseksi tuotteeksi tai palveluksi, eikä sitä voi vahtaa rahaksi.
  • Arvonnan järjestää IDEAL GRP:n markkinointi.
  • IDEAL GRP vastaa palkinnon toimittamisesta voittajalle.
  • Järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.
  • Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
  • Yhteydenotot arvonnan tiimoilta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..